Aardappel gehaktschotel
(2 personen) |
Benodigdheden:
-
6 rösti rondjes
-
2 uien
-
2 ā 3 teentjes knoflook
-
250 gram rundergehakt of 150 gram rundergehakt en 100 gram spekreepjes
-
1 theelepel sambal oelek
-
een scheutje ketjap manis
-
olie
-
peper
-
zout
-
75 gram oude geraspte kaas of een paar plakken belegen kaas
Bereiden:
-
Laat de rösti ontdooien.
-
Pel en snipper de ui.
-
Pers de knoflook uit.
-
Verhit de olie in een wok en bak het gehakt rul.
-
LET OP! (In paellapan eerst de rösti dan gehakt)
-
Voeg ui en de uitgeperste knoflook toe en bak deze glazig.
-
Voeg de (ontdooide en verkruimelde) rösti toe en schep het geheel regelmatig om.
-
Schep de sambal, ketjap, peper en zout er door.
-
Voeg de kaas toe en dien het op wanneer de kaas gesmolten is.
Tip!
Lekker met een frisse salade. |
|