Aardappel gehaktschotel
(2 personen)
 
Benodigdheden:
  • 6 rösti rondjes
  • 2 uien
  • 2 ā 3 teentjes knoflook
  • 250 gram rundergehakt of 150 gram rundergehakt en 100 gram spekreepjes
  • 1 theelepel sambal oelek
  • een scheutje ketjap manis
  • olie
  • peper
  • zout
  • 75 gram oude geraspte kaas of een paar plakken belegen kaas
Bereiden:
  • Laat de rösti ontdooien.
  • Pel en snipper de ui.
  • Pers de knoflook uit.
  • Verhit de olie in een wok en bak het gehakt rul.
  • LET OP! (In paellapan eerst de rösti dan gehakt)
  • Voeg ui en de uitgeperste knoflook toe en bak deze glazig.
  • Voeg de (ontdooide en verkruimelde) rösti toe en schep het geheel regelmatig om.
  • Schep de sambal, ketjap, peper en zout er door.
  • Voeg de kaas toe en dien het op wanneer de kaas gesmolten is.

Tip! Lekker met een frisse salade.